Provincialeweg 24

5563 AH Westerhoven

(040) 20 44 572

Schenkelaars Tandartsenpraktijk

Schenkelaars Tandartsen is een opererende tandartspraktijk in Westerhoven. Alle disciplines voor optimale mondzorg zijn in deze praktijk aanwezig. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemakt voelt en hebben daarom oog voor de patiënt, bieden persoonlijke aandacht binnen een informele omgeving.

Bent u op zoek naar een tandarts in de regio Bergeijk en Westerhoven?
dan kunt u zich online inschrijven
of bel (040) 20 44 572.

Het mondzorg team

Schenkelaars Tandartsen werkt met een vakkundig team van 3 tandartsen, een tandtechnicus, 3 mondhygiënisten en 6 assistentes om u op vele vlakken van tandheelkundige zorg te kunnen voorzien (zie ons team).

De tandartspraktijk

De praktijk heeft 5 behandelkamers die allen zijn voorzien van moderne apparatuur. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Verder werken wij met gloednieuwe sterilisatie apparatuur voor onze instrumenten en handelen volgens strenge hygiëne richtlijnen die door de overheid zijn opgesteld.

Op uw gemak

Wij weten dat patiënten op kunnen zien tegen een afspraak bij de tandarts of mondhygiënist(e). Wij doen er daarom alles aan om uw bezoek aan onze praktijk zo prettig mogelijk te laten verlopen. U bent verzekerd van vakkundige zorg door een team, dat werkt volgens de nieuwste inzichten en met de beste apparatuur.