Provincialeweg 24

5563 AH Westerhoven

(040) 20 44 572

Behandelingen

Persoonlijke begeleiding en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om uw behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Vrijwel elke behandeling kan pijnloos uitgevoerd worden met een plaatselijke verdoving.

Wilt u een afspraak plannen voor een behandeling, neem dan direct contact op of bel: (040) 20 44 572

Mondhygiëne

Om uw gebit gezond te houden, is tandenpoetsen alleen niet altijd voldoende. Een periodieke gebitsreiniging door onze mondhygiënist of preventie assistente is een goede aanvulling op uw mondzorg thuis en kan tandplak en daarmee tand(vlees)problemen voorkomen. 

Uitgebreide gebitsreiniging

Tijdens zo’n professionele schoonmaakbeurt verwijderen we alle tandplaque en tandsteen van uw tanden en kiezen en wordt uw hele gebit (inclusief zichtbare worteloppervlaktes en tussenruimtes) grondig gereinigd. Afhankelijk van uw gebitssituatie kan het nodig zijn om deze reiniging periodiek te laten uitvoeren. Onze mondhygiënist kan u er alles over vertellen.

En meer...

Behalve preventieve behandelingen (voor het voorkomen van tand(vlees)problemen) kan onze gediplomeerde mondhygiënist ook curatieve werkzaamheden uitvoeren, zoals de behandeling van tandvleesaandoeningen en (beginnende) cariës. Ook wordt ruimschoots aandacht besteed aan een goede mondzorg thuis, welke minstens zo belangrijk is als de professionele reiniging!

Parodontologie

Parodontitis is een ontsteking van het bind- en steunweefsel (met name tandvlees) rondom tanden en kiezen. De voornaamste oorzaak van tandvleesontstekingen is tandplak, dat vastzit op de overgang tussen tand en tandvlees.

Voorkom tandverlies

Een tandvleesontsteking kan zich uitbreiden naar het kaakbot. Parodontitis bedreigt niet de tanden en kiezen zelf, maar het houvast van het gebit. Op den duur kan er zoveel kaakbot verdwijnen dat tanden en kiezen los gaan staan en ten slotte uitvallen. Tijdige herkenning en behandeling kunnen tandverlies voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van tandvleesontstekingen.